Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Lisa - 26 augusti 2011 12:23

Nu är det lite mer vettig tid att skriva. Fick sova lite längre imorse, Mattias gick upp med grabbarna. Men jag var ändå uppe innan åtta, kunde inte sova utan låg och lyssna på dem. Men men, sånt är livet.


Idag har jag fortsatt med tårtandet, ligger skapligt bra till i tiden. Skulle behöva att Lucas somnar nu, han är dötrött men ligger och tjoar lite i sängen. Förhoppningsvis somnar han. Då kan jag fixa det som ska göras under dagen idag, så är det bara det som ska göras när barnen sover ikväll kvar.


Fortfarande snorig. Kände mig risig när jag vakna imorse, men är piggare nu. Visst, inte 100%, men skapligt. Mest trött, men det har nog mer med sömnbrist att göra. Det blir så när man sitter uppe och kollar på film till tolv, går upp klockan sex, jobbar till efter fyra och kommer hem till två vilda barn...  


Nej, nu ska jag gå och styra lite med annat.


//Lisa 

Av Lisa - 26 augusti 2011 00:16

Klockan har slagit över tolv, vilket innebär att vi är inne på fredagen. Så jädra skönt! Speciellt med tanke på att jag är ledig fredagar!!! Underbart! Passar perfekt också då jag visst i svaga stunder lovat att göra 5(!!!!) tårtor denna helg.   Och som sagt, nu är klockan över tolv men jag är äntligen klar med dagens fixande. Men såååå trött jag är. Har jobbat över i stort sett varenda dag denna vecka, kommit i säng sent och upp tidigt. Upp klockan sex i morse, på jobbet klockan kvart över sju, inte hemma förrän halv fem, bakat/fixat/haft besök/lekt med barnen/storhandlat under eftermiddagen. Och ovanpå det så har jag blivit förkyld och fått huvudvärk. Så NU ska jag gå och lägga mig! Och hoppas på iaf lite sovmorgon imorgon bitti! Så fortsätter imorgon likadant, massa tårtfixande. Vi ska även skjutsa min pappa och hans fru till tåget, de ska på solsemester. Nice! Och givetvis hoppas jag förkylningen är borta. För på lördag är det fest. Jag längtar!!!

Ovido - Quiz & Flashcards