Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Lisa - 15 augusti 2011 21:54

Liten uppdatering för de som undrar om prickarna vi upptäckte igår. Det har inte blivit så mycket mer med dem, förutom den ena bakom örat som börjar se ut lite som en finne (vätskeblåsa?). Däremot har det kommit en i hårbotten som ser ut som en blåsa. Så jag hoppas det är vattenkoppor. Förhoppningsvis har det ploppat upp några imorrn bitti, så vi vet säkert.


Och en sak till. Igår fick han en bula i pannan, mitt fram. Såg först ut som ett riktigt stort myggbett i storlek med en enkrona. Sedan svullnade det upp till storlek av en femkrona. Nu idag har det svullnat ännu mer, så nu är det mer i storlek av ett barnmatsburkslock. Ser ut som att håller på och växer ut ett horn mitt i pannan på honom. Och eftersom det är så stort så börjar huden bli lite blå/röd, typ blåmärke. Så han är riktigt grann. Ringde sjukvårdsupplysningen bara för att dubbelkolla, men de trodde som jag att det är en reaktion mot ett insektsbett.


Hihi

Av Lisa - 15 augusti 2011 20:11

First day back at work!

Känns helt ok, stundvis till och med riktigt bra. Är en hel del lösa trådar och frågetecken kvar, men så brukar det ju vara så här dags. Men om några dagar hoppas jag att trådarna samlats ihop och frågetecknen rätats ut. Och nästa vecka kommer ju eleverna så då har man ju ännu mer koll på hur det kommer bli.


Min stora förhoppning för denna termin är:

- att jag ska hinna reflektera

- att jag ska hinna planera tillräckligt

- att jag ska hinna med eleverna ordentligt

- att jag ska känna att jag gör ett bra jobb!!!


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards