Alla inlägg den 6 september 2008

Av Lisa - 6 september 2008 16:59

Ja, så var det äntligen lördag efter mycket om och men.


Melvin hade jätteroligt igår kväll, i 3 timmar! Han låg i sängen och bubbla och skratta, ända tills klockan var 1 då han slutligen somna. Segt!!! Speciellt med tanke på att jag hade tänkt gå upp vid sju så vi skulle hinna med allt. Och Mattias låg bredvid och snarkade för fullt nästan hela tiden. Och sedan var jag så irriterad så jag inte kunde somna, så klockan blev säkert halv tre innan jag sov. Strax efter tre vaknar så Melvin och ska ha mat, och sedan kändes det som att klockan tog ett skutt till 7 och det var dags att gå upp.


När jag gick upp vid sju ösregnade det och jag insåg att det inte skulle bli någon marknad. Men IKEA finns ju alltid kvar. ;-) Satt vi datorn en stund och bara njöt av att kunna sitta där och låta saker få ta den tid det tar. Sedan tog jag en lång skön dusch. När klockan blev 8 vaknade Melvin och ville ha mat och ny blöja, efter det låg vi i sängen och myste och lekte lite. Vid nio vaknade så Mattias (äntligen) så vi kunde få i oss lite frukost och bege oss mot IKEA. När vi åt frukost satt Melvin i babysittern och då skrattade vi gott. Han hade, för första gången, börjat visa intresse för gosedjuren på babysittern. Han blev jätteglad och sparkade till med benen. Detta medförde att djuren gungade, vilket han tyckte var hysteriskt roligt, skrattade högt och sparkade mer. Alltså gungade djuren ännu mer. Han satt i säkert 20 minuter och bara sparkade och skrattade. Så söt! :-)


Sedan kom vi iaf iväg till IKEA, i spöregnet. Mattias var på bra humör så vi handlade lite barnkläder. ;-) Som vi egentligen inte skulle... Men när det gäller kläder till Melvin då går Mattias med på allt. :-)


Sedan hem, fixa till sig, och så gick jag och Melvin på 3-årskalas. Melvin sov hela tiden, så jag mest satt med honom i knät och pratade med de andra mammorna. Under tiden åkte Mattias och handlade, lite smått och gott som behövdes hem, plus lite godis/snask.


Funderar på att skippa VV just nu... *hmmm* Fuskar, räknar inte points, och skiter egentligen i det. Känns som att det kanske inte är riktigt läge. När jag varit på efterkontroll ska jag iaf köpa ett årskort till nya badhuset, kanske blir bättre då. Och Mattias hade ställt sig på vågen förut och sett att han gått upp ca 10kg senaste året, så han fick sig en liten tankeställare han med. Hoppas att vi två kan sporra varandra lite... Måste fundera lite först...


Nej, nu ska jag gå och äta gott och krypa ner i soffan framför en bra film. Kram alla

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Lisa och är tvåbarnsmamma till Melvin (född 2008) och Lucas (född 2010). Här berättar jag om mitt liv, min familj och mitt intresse för bakning.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards