Alla inlägg den 5 september 2008

Av Lisa - 5 september 2008 21:47

Nu har sambon och Melvin kommit i säng. Melvin vill dock inte sova så jag lämnade över honom till Mattias för att kunna få en liten stund framför datorn. Men nu får jag visst gå och ta över, Mattias verkar sur.


God natt alla

Av Lisa - 5 september 2008 17:48

Nu är sambon hemma, det är officiellt fredag/helg och hela familjen är döslut. ;-) Jag har nyss fått Melvin att somna litegrann, så jag passar på att kolla mail etc medans Mattias fixar mat. Åt förresten upp resten av kladdkakan förut, Mattias och jag fikade när han kom hem. Så var det med det... :-/


I morgon är det marknad i Borensberg, älskar verkligen den marknaden. Men dessvärre verkar inte Mattias vara särskilt sugen på att gå.


Nu vakna lilleman, måste gå...

Av Lisa - 5 september 2008 10:49

Vilken underbar natt! *not* Melvin var så snäll och sov 4,5 timme igår kväll, med början klockan sex. Yes, tänkte jag, vad bra. Nej skulle jag tänkt. Detta resulterade i att när Melvin vaknade strax efter 2 på natten för mat, så var han klarvaken!!! Eller rättare sagt, han var trött och somnade vid bröstet hela tiden, men låg och gnällde för att han var hungrig. Vil halv tre hade jag äntligen fått i honom lite mat och gick för att byta kissblöja. Jag lyckades göra det utan att han vaknade speciellt mycket. Men kommer lagom in i sovrummet igen och lägger ner honom i sin säng när han halvsover, så hör jag hur det brakar till i blöjan. Han har bajsat!!! Och när han bajsar, då kommer det mycket och det är flytande så det är bara att byta direkt om man inte vill ha hela sängen kladdig. Sagt och gjort, tillbaka till skötbordet. Men NU vaknar Melvin till, ligger och skrattar och jollrar på skötbordet. När jag håller på och torkar bajs kissar han ner sin kläder, så dessa får jag ta av. Och NU är Melvin jättepigg. Försöker söva på armen, men han bara ligger och pratar. Lägger i sin säng, och tänker att han somnar snart, men han börjar gråta så fort jag släcker lampan. När jag tänder lampan igen börjar han direkt prata. *suck* Mattias som ska jobba förmiddag och ska gå upp vid halv fem vaknar också, erbjuder sig att försöka söva när han hör hur jag svär. Melvin är fortfarande skitglad. När klockan är fyra ger Mattias upp med att försöka sova, och går upp och duschar istället. Melvin hamnar i sängen bredvid mej. Halv fem är det dags för mat igen, och när det är gjort börjar Melvin äntligen bli trött. Efter att jag lagt honom på sin kudde bredvid mej börjar ögonen äntligen falla ihop, och vid fem somnar han. *JIPPI* Mattias kommer och ser att han sover (jag med nästan) och gör tummen upp och släcker åt oss (stackarn har inte fått sova mycket). Sedan vaknar Melvin bara för mat varannan timme som vanligt. Är lite fascinerad av de som får sova hela natten utan matning när deras bebisar är kring tre månader, det tror inte jag att jag kommer få uppleva. Melvin han äter nu ca 4 ggr per natt, tveksamt att han lägger av med allihopa inom 1,5 månad. Ett tag sov han lite längre under två pass på natten, vilket ledde till att jag bara behövde vakna två gånger och mata, men Melvin verkar ha glömt hur praktiskt det var. Eller också behöver han äta mer just nu, för att han är i en tillväxtperiod (vår långe man). :-) Jaja, det märker vi väl.


Idag är det iaf fredag. Men jag tror vi kommer vara ganska trötta ikväll efter nattens bravader, iaf jag och Mattias. Får se om jag orkar gå en långpromenad idag då? Är lite sugen, men samtidigt så himla trött, det bara kliar i ögonen. Ska nog gå ner och äta lite först, starta en tvättmaskin, och se vad jag orkar med. Vädret ser lite grått ut också, gör att det tar emot lite extra.


Kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Lisa och är tvåbarnsmamma till Melvin (född 2008) och Lucas (född 2010). Här berättar jag om mitt liv, min familj och mitt intresse för bakning.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards