Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Lisa - 11 maj 2009 23:01

om någon orkar läsa denna blogg.


Iaf, idag har jag varit och hälsat på nya jobbet. Det känns faktiskt helt okej. Nya lokaler, nya kollegor, nya elever, känns lite som en nystart. Som tur är känns det som att vi är på samma väglängd, vi som ska jobba tillsammans med sexorna.
Undrar när man får nya nycklarna. Så man kan börja springa runt lite och kolla över vad som finns i skåpen, och vad man har att jobba med. Sedan ska det bli spännande att se vad vi får med oss från gamla skolan, eller om vi behöver köpa in lite nytt material.


Under tiden var Melvin hos min far. Det hade gått jättebra, fullt ös hela tiden. Men de såg trötta ut, alla tre. ;-) Han har energi för tio, min lille kille. Så jag tror de kommer sova gott allihop inatt.


Idag har vi besiktat bilen också. Jag har gått ett bra tag nu och varit orolig, då bilen börjar komma i den ålder och de milen att det börjar bli dags att reparera utslitna saker. Förra besiktningen fick vi påpekanden om att det började komma rost på bromsrören fram (som vi fixade så de blev rostbehandlade), och lite andra småsaker. Inget som behövdes besiktas dock. Förra månaden fick vi byta ett hjullager, och jag bara väntade på vad som kom härnäst. Firman där vi brukar serva bilen hade ett utskick för ett att man kunde få en "förbesiktning" för 100:-, då de kollade upp vad som kunde få anmärkningar på den riktiga besiktningen. De påpekade då att vi hade rost på bromsrören, som de inte visste om det skulle gå igenom. Bajs tänkte jag, inte mer nu. Skulle gå på mellan 5 och 6 tusen att fixa, behöver jag verkligen inte som mammaledig. Sedan var det nån drivrem som började bli sliten, men den kan vi fixa vid ordinarie servicen i höst. Men återigen till besiktningen, bromsrören. Jag ville verkligen inte att vi skulle få påbackning på dem, vi har INTE råd med det just nu. Så med orolig mage åkte jag iväg och väntade på vår dödsdom. Och, hör och häpna, den gick igenom utan en enda kommentar! JIPPI!!!


Nej, nu ska jag mysa lite med sambom som kommit hem från jobbet för en stund sen. Och imorrn är det Klapp och Klang och Öppna Förskola. Och så ska vi ju hämta den sista plantan till häcken!


Kram

Presentation


Jag heter Lisa och är tvåbarnsmamma till Melvin (född 2008) och Lucas (född 2010). Här berättar jag om mitt liv, min familj och mitt intresse för bakning.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards