Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Lisa - 25 augusti 2009 21:13

En sak jag glömde skriva i lördags var att Melvin ramlade ner för trappen i fredags. Han och Mattias var på övervåningen, där vi äntligen har fått dit en grind. Tyvärr har vi än så länge inget lås på grinden, men den är lite för lång så det syns inte. Förut har inte Melvin tittat så mycket på grinden, utan mest bara gått förbi. Men i fredags hade han tydligen (väldigt tyst) dragit upp grinden och börjat försöka gå ner, för att sedan ramla HELA vägen ner. Mattias hade bara hört dunsarna och hittat honom storgråtande nere vid andra grinden. Jag kan inte ens ana hur Mattias kände, jag fick själv hjärtslag när han berätta det på telefon efter jobbet. Men som tur var hade allt gått bra. Melvin grät hysteriskt i typ fem minuter, sen lugna han ner sig och ville leka och allt var som vanligt. Det enda som märktes var två blåmärken/skrapmärken i pannan, och dom har nu nästan försvunnit helt.


I fredags eftermiddag åkte vi och storhandla mat och hämtade upp Ida. Ida ville ha lite hjälp med skolarbete, och det är lättast när hon är här. Plus att hon fick träffa Mellebus.


I lördags var vi alla på IKEA på dagen. Vi handlade lite hyllor med lådor för Melvins leksaker som ligger ÖVERALLT! Och när vi var där såg vi att Stjärnstudio var där, så då passa vi på att ta (nästan) ettårsfoto, trots blåmärken ;-) På kvällen sen hade Mattias besök av två kompisar, och de spela tv-spel. Det var då jag passa på att blogga.


Nu är veckan igång igen, fullt att göra om dagarna. Idag var jag inte hemma förrän 18.20 för vi hade AT-möte till klockan sex. Usch vad jobbigt!


I helgen ska jag och Mattias mysa lite med levande ljus, god mat och vin. Ska bli gott!!!


Kram på er alla.

Presentation


Jag heter Lisa och är tvåbarnsmamma till Melvin (född 2008) och Lucas (född 2010). Här berättar jag om mitt liv, min familj och mitt intresse för bakning.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards